Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1998
|
46
|
04
|
Tytuł artykułu
Lody o wysokiej zawartosci suchej masy
Autorzy
Pluta A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
lody smietankowe
bialka serwatkowe
lody
zywnosc
cechy organoleptyczne
sucha masa
lody mleczne
smakowitosc
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1998
Tom
46
Numer
04
Opis fizyczny
s.65-66
Twórcy
autor
Pluta A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-dea9368f-501d-4c82-877c-42d0b638e077
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.