Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2000
|
6
|
Tytuł artykułu
Wplyw wielkosci dodatku fosforanow na jakosc kielbas drobno rozdrobnionych z miesa drobiowego
Autorzy
Dasiewicz K.
,
Slowinski M.P.
,
Ulanowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
przetwory miesne
farsze miesne
fosforany
dodatki do zywnosci
przetworstwo miesa
wlasciwosci technologiczne
jakosc
mieso drobiowe
wiazanie wody
wedliny drobiowe
kielbasy drobnorozdrobnione
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Numer
6
Opis fizyczny
s.82,84,86,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dasiewicz K.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
autor
Slowinski M.P.
autor
Ulanowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-dd294112-0bb7-43a2-bb83-cb0bbfdcfe67
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.