Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
1998
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Effect of heat treatment on the rheology and microstructure of maize starch gels
Autorzy
Korolczuk J
,
Breton-Dollet V.
,
Tissier J.P.
,
Maingonnat J.F.
Warianty tytułu
PL
Wplyw ogrzewania na reologie i mikrostrukture zeli ze skrobi kukurydzianej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
consistency
temperature
heating
gel
corn starch
conference
starch gelation
microstructure
shear velocity
food rheology
starch
Krakow conference
PL
konsystencja
temperatura
ogrzewanie
zele
skrobia kukurydziana
konferencje
kleikowanie skrobi
mikrostruktura
predkosc scinania
reologia zywnosci
skrobia
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.147-156,fot.,wykr.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Korolczuk J
autor
Breton-Dollet V.
autor
Tissier J.P.
autor
Maingonnat J.F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-dcfeeeb7-2500-476e-b5f5-82218fdf8e27
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.