Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2005
|
42-43
|
Tytuł artykułu
Wyniki badania cech jakosciowych i sensorycznych elementow kulinarnych mlodego bydla rzeznego rasy ncb
Autorzy
Grzeskowiak E
,
Borzuta K.
,
Strzelecki J.
Warianty tytułu
EN
Study of quality and sensorical traits of different culinary cuts from young slaughter cattle of Polish Fresian breed
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bydlo
zwierzeta mlode
bydlo nizinne czarno-biale
mieso wolowe
ocena jakosci
wyrozniki jakosci
barwa
kruchosc miesa
mieso kulinarne
bydlo rzezne
tusze wolowe
cechy jakosciowe
analiza jakosciowa
soczystosc
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2005
Tom
42-43
Opis fizyczny
s.99-107,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grzeskowiak E
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Glogowska 239, 60-111 Poznan
autor
Borzuta K.
autor
Strzelecki J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-dcd37898-aff7-41b7-af47-058072645b7c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.