Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutu Żywności i Żywienia
2002
|
102
|
Tytuł artykułu
Witaminy rozpuszczalne w wodzie i ich znaczenie dla zachowania zdrowia
Autorzy
Wierzejska R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zdrowie czlowieka
wystepowanie
witamina B5
witamina B12
witamina B6
witaminy
witamina C
witamina H
witamina B1
witamina PP
witamina B2
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Żywności i Żywienia
Rocznik
2002
Tom
102
Opis fizyczny
s.63-70,bibliogr.
Twórcy
autor
Wierzejska R.
Instytut Zywnosci i Zywienia, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-dc8a8d33-cc01-4eca-85fb-82bee2c8fc23
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.