Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
2001
|
24
|
Tytuł artykułu
Wplyw warunkow blanszowania ziemniakow na strate suchej substancji i jednostkowe zuzycie energii
Autorzy
Janus P.
,
Gawalek J.
,
Gawrysiak-Witulska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
DE
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
temperatura
zuzycie energii
kostka ziemniaczana
ziemniaki
blanszowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
2001
Tom
24
Opis fizyczny
s.33-43,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Janus P.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Gawalek J.
autor
Gawrysiak-Witulska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-dc690803-b82e-4dbf-abf4-f7013f1f86dd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.