Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2003
|
55
|
02
|
Tytuł artykułu
Historia konserwowania miesa. Cz.II
Autorzy
Znamirowska A.
,
Zin M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wedzenie
konserwowanie zywnosci
puszki metalowe
suszenie
pasteryzacja
folie opakowaniowe
historia
pakowanie w zmodyfikowanej atmosferze
liofilizacja
opakowania
mieso
pieczenie
trwalosc przechowalnicza
przetwory miesne
obrobka termiczna
solenie
przetworstwo miesa
marynowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2003
Tom
55
Numer
02
Opis fizyczny
s.34-36
Twórcy
autor
Znamirowska A.
autor
Zin M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-dc62cf62-69b1-48d8-a171-0153668399bd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.