Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2005
|
09
|
06
|
Tytuł artykułu
QACP. Cz.I. System zapewnienia jakosci w produkcji piekarskiej
Autorzy
Trzcinska-Kiedrowska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
zapewnienie jakosci
wartosci kontrolne
punkty kontrolne
piekarstwo
systemy jakosci
pieczywo
oznaczanie
system QACP
jakosc
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2005
Tom
09
Numer
06
Opis fizyczny
s.65-66,rys.
Twórcy
autor
Trzcinska-Kiedrowska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-dc594628-d8bb-4d76-998d-062792f02845
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.