Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2004
|
58
|
02
|
Tytuł artykułu
Higiena Absolutna Cos Calkiem Prostego [II]
Autorzy
Grzesinska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zdrowie czlowieka
zywnosc
analiza zagrozen
systemy jakosci
zagrozenia mechaniczne
zagrozenia chemiczne
mikotoksyny
gastronomia
system HACCP
zagrozenia mikrobiologiczne
grzyby
zaklady gastronomiczne
mikroorganizmy
bakterie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2004
Tom
58
Numer
02
Opis fizyczny
s.4-5,tab.
Twórcy
autor
Grzesinska W.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-dbdefd64-354f-40b3-8767-01932c10ff43
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.