Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2007
|
10
|
1
|
Tytuł artykułu
Effect of kappa-carrageenan on colour stability of model products with different levels of fat
Autorzy
Dolatowski Z J
,
Olszak M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
kappa-carrageenan
colour stability
model product
different level
fat
meat product
oxidation-reduction potential zob.redox potential
redox potential
colour analysis
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2007
Tom
10
Numer
1
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume10/issue1/art-15.html
Twórcy
autor
Dolatowski Z J
Agricultural University of Lublin, 8 Skromna St, 20-704 Lublin, Poland
autor
Olszak M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-db89538f-4c02-4955-aeb9-bd28a1170de9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.