Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2007
|
07
|
Tytuł artykułu
Rynek dodatkow cukierniczych
Autorzy
Rosiak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
desery
zele dekoracyjne
lody
cukiernictwo
owoce w zelu
masa czekoladopodobna
dodatki do zywnosci
rynek zywnosciowy
dekoracje cukiernicze
ciasta
nadzienie cukiernicze
sosy deserowe
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2007
Numer
07
Opis fizyczny
s.30-33,fot.
Twórcy
autor
Rosiak E.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-db87eff1-8994-4e11-8ff0-4968769c7606
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.