Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2003
|
3
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe w przetworach owocowo-warzywnych, grzybowych, occie i musztardzie
Autorzy
Gajda J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosciowe
ocet
musztarda
konserwanty
zywnosc
barwniki spozywcze
srodki slodzace
przepisy prawne
przemysl spozywczy
higiena zywnosci
przetwory z grzybow
dodatki do zywnosci
przetwory warzywne
przetwory owocowe
zakres stosowania
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2003
Numer
3
Opis fizyczny
s.40-42,fot.
Twórcy
autor
Gajda J.
Panstwowy Zaklad Higieny, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-db0f1c0d-3703-4296-be39-9a48d6a11726
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.