Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
1997
|
11
|
Tytuł artykułu
Prozniowa fermentacja etanolowa brzeczki melasowej o podwyzszonym stezeniu suchej substancji. Czesc I. Fermentacja okresowa
Autorzy
Janiszyn Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
surowce roslinne
brzeczka melasowa
fermentacja prozniowa
etanol
fermentacja etanolowa
inhibicja
Saccharomyces cerevisiae
drozdze
otrzymywanie
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
Rocznik
1997
Tom
11
Opis fizyczny
s.59-75,tab.,wykr.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Janiszyn Z.
Akademia Rolnicza, 50-375 Wroclaw, ul.C.Norwida 25
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-dac4921e-6c18-49b2-b666-250de9bd71f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.