Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
2000
|
35
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Przeestryfikowanie chemiczne jako sposob modyfikacji tluszczow mieszanych
Autorzy
Ptasznik S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
estryfikacja tluszczow
cechy uzytkowe
uwodornienie
tluszcze mieszane
wlasciwosci fizykochemiczne
modyfikacja tluszczow
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2000
Tom
35
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.52-56,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ptasznik S.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, 04-190 Warszawa, ul.Jubilerska 4
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-daa79887-a454-49fa-818f-847e11b8fc6d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.