Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2002
|
03
|
Tytuł artykułu
Wybrane aspekty ksztaltowania reologicznych cech masla [cz.2]
Autorzy
Staniewski B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
tekstura zywnosci
tluszcz mlekowy
maslo
wlasciwosci reologiczne
mleczarstwo
reologia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2002
Numer
03
Opis fizyczny
s.114-117,tab.,rys.
Twórcy
autor
Staniewski B.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d9e92786-6b9d-4f9a-89af-aaf621a4f298
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.