Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2004
|
48
|
12
|
Tytuł artykułu
Znaczenie substancji dodatkowych w produkcji pieczywa. Cz.1. Substancje utleniajace i poprawiajace aktywnosc enzymatyczna
Autorzy
Kawka A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
lipooksygenaza
oksydaza glukozowa
piekarstwo
pieczywo
jodany
preparaty enzymatyczne
bromiany
technologia produkcji
kwas askorbinowy
dodatki do zywnosci
enzymy proteolityczne
utleniacze
preparaty amylolityczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2004
Tom
48
Numer
12
Opis fizyczny
s.2-4,bibliogr.
Twórcy
autor
Kawka A.
Akademia Rolnicza, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d9777e69-e696-4dc1-bfe7-2fd0a8fe3738
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.