Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2002
|
56
|
11
|
Tytuł artykułu
Skapane w tluszczu
Autorzy
Peda R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wyposazenie zakladow gastronomicznych
bezpieczenstwo pracy
smazenie
frytownice
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
11
Opis fizyczny
s.3-4,fot.
Twórcy
autor
Peda R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d96a2655-17f9-49a5-999f-7bb1275e0e64
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.