Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2001
|
15
|
3
|
Tytuł artykułu
Effects of heating on thermal denaturation of several green vegetables suitable for dehydration
Autorzy
Zhang M.
,
Li C.L.
,
Ding X.L.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
differential scanning calorimetry
dehydration
heating
thermal analysis
thermal denaturation
vegetable
green vegetable
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2001
Tom
15
Numer
3
Opis fizyczny
p.215-217,fig.
Twórcy
autor
Zhang M.
Wuxi University of Light Industry, 214036 Wuxi, China
autor
Li C.L.
autor
Ding X.L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d959b8a6-6061-44f9-a017-7f21d91a8616
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.