Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2007
|
59
|
12
|
Tytuł artykułu
Postep techniczny maszyn i urzadzen do podzialu oraz rozdrabniania surowca miesnego. Czesc II
Autorzy
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Denaburski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
metoda LINKUT
mieso mrozone
przemysl miesny
wilk [techn.]
podzial tuszy
kostkownice
chlodzenie
mieso
surowce miesne
mlynki koloidalne
kutry
wilko-nadziewarki
kutrowanie
rozdrabnianie miesa
postep techniczny
termografia w podczerwieni
maszyny produkcyjne
urzadzenia produkcyjne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2007
Tom
59
Numer
12
Opis fizyczny
s.36-39,42-44,fot.
Twórcy
autor
Chwastowska-Siwiecka I.
autor
Denaburski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d9366b94-ad58-4115-a36b-77cc345d7db5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.