Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2001
|
53
|
10
|
Tytuł artykułu
Znaczenie miesa w kuchni staropolskiej. Czesc I
Autorzy
Zin M.
,
Znamirowska A.
,
Gil M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dziczyzna
konserwowanie zywnosci
kielbasy
historia
suszenie
Polska
mieso wieprzowe
kuchnia staropolska
tradycje
mieso
biesiady
Europa Srodkowa
solenie
nawyki zywieniowe
wedliny
potrawy miesne
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2001
Tom
53
Numer
10
Opis fizyczny
s.48,50-51
Twórcy
autor
Zin M.
autor
Znamirowska A.
autor
Gil M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d8ebfd0f-4037-40c7-8ead-96702a0b0ccb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.