Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
2007
|
01
|
Tytuł artykułu
Przechowywanie miesa i przetworow miesnych w stanie glebokiego schlodzenia
Autorzy
Szmanko T.
,
Dzieszuk W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
przetwory miesne
schlodzenie glebokie
przechowywanie zywnosci
walory zywieniowe
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rocznik
2007
Numer
01
Opis fizyczny
s.95-100,bibliogr.
Twórcy
autor
Szmanko T.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wroclawiu, Wroclaw
autor
Dzieszuk W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d8b12620-c301-4080-878c-86eeeeebeb02
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.