Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1993
|
02
|
4
|
Tytuł artykułu
Characterization of lipids from vegetable bio-oils II.Thermokinetic evaluation of oxidative stabilities of some vegetable oils
Autorzy
Kowalski B.
,
Pienkowska H.
,
Zadernowski R.
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka lipidow bioolejow roslinnych II.Termokinetyczna ocena stabilnosci utleniajacych wybranych olejow roslinnych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
surowce roslinne
utlenianie
zywnosc
oleje roslinne
kwasy tluszczowe
stabilnosc
lipidy
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
4
Opis fizyczny
s.61-68,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalski B.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Pienkowska H.
autor
Zadernowski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d85991b0-d1d5-4ade-8d2d-e810307d577b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.