Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2003
|
12
|
Tytuł artykułu
Bezpieczenstwo zdrowotne i jakosc drobiu w wymaganiach UE [cz.II]
Autorzy
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
bezpieczenstwo zywnosciowe
Polska
znakowanie zywnosci
produkcja
wymagania jakosciowe
dzialania dostosowawcze
warunki weterynaryjne
mieso drobiowe
higiena zywnosci
spozycie zywnosci
jakosc zdrowotna
drob
potrawy miesne
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2003
Numer
12
Opis fizyczny
s.14-18,tab.
Twórcy
autor
Kijowski J.
Akademia Rolnicza, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d7eff422-ad7f-4cbb-969c-534bd7e5d90b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.