Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2001
|
36
|
04
|
Tytuł artykułu
Wplyw procesu zamrazania i rozmrazania na wybrane cechy czosnku
Autorzy
Kluza F.
,
Domin M.
,
Wolak S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
temperatura
szybkosc zamrazania
barwa
obrobka wstepna
rozmrazanie
Allium sativum
zamrazanie
czosnek pospolity
struktura
warunki cisnieniowe
chlodnictwo
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2001
Tom
36
Numer
04
Opis fizyczny
s.44-47,fot.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kluza F.
Akademia Rolnicza, 20-934 Lublin, ul.Akademicka 13
autor
Domin M.
autor
Wolak S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d7ae35fc-fa34-4b0c-9075-faf9940c9bfd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.