Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2001
|
49
|
01
|
Tytuł artykułu
Technologia i technika mrozonej zywnosci u progu XXI wieku
Autorzy
Polak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Lichen k.Konina konferencja
firma Multivac
preferencje konsumentow
firma Danisco Cultur
badania mikrobiologiczne
firma Henkel-Ecolab
chlodnictwo
technologia zywnosci
wiek XXI
firma Bestfoods Polska
konferencje
firma Krimarg Serwis
zywnosc mrozona
gospodarka zywnosciowa
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2001
Tom
49
Numer
01
Opis fizyczny
s.66-68,fot.,rys.
Twórcy
autor
Polak E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d771784c-50fb-46d3-a71b-fe19db6230e3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.