Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2008
|
05
|
Tytuł artykułu
Oznaczanie aspartamu i acesulfamu-K w piwach smakowych metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej
Autorzy
Sekalska B.
,
Zminkowska J.
Warianty tytułu
EN
Determination of aspartame and acesulfame-K in flavoured beers by high-performance liquid chromatography
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
substancje slodzace
chromatografia cieczowa wysokosprawna
oznaczanie
aspartam
acesulfam K
piwo smakowe
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2008
Tom
05
Opis fizyczny
s.57-66,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sekalska B.
Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul.Papieza Pawla VI nr 3, 71-442 Szczecin
autor
Zminkowska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d70ce054-c4c7-4d93-bc69-ab7b8dd79ef3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.