Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2005
|
01
|
Tytuł artykułu
Zasady zbiorowego bezpieczenstwa. Cz.II. Warunki przechowywania srodkow spozywczych
Autorzy
Tauber R.D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
bezpieczenstwo zywnosci
przechowywanie
warunki przechowywania
mieso
mieso ryb
mieso drobiowe
ryby
przetwory mleczne
mleko
maka
polprodukty spozywcze
wyroby garmazeryjne
zaklady zywienia zbiorowego
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2005
Numer
01
Opis fizyczny
s.38-39,fot.
Twórcy
autor
Tauber R.D.
Wyzsza Szkola Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d65ebaf0-b99f-4632-9657-8694c7c677b9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.