Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1996
|
44
|
10
|
Tytuł artykułu
Sezam - surowiec niedoceniony. [Cz.IV] Jakosc chalwy sezamowej
Autorzy
Slomczykowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konsystencja
barwa
sezam
wyroby cukiernicze
zapach
opakowania
chalwa
struktura
smak
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
10
Opis fizyczny
s.18-19
Twórcy
autor
Slomczykowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d6332668-ad7c-40fd-b25d-52367ad164ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.