Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy
2005
|
49
|
4
|
Tytuł artykułu
Ozonation as an alternative method of disinfecting knives for use in meat processing
Autorzy
Uradzinski J.
,
Wysok B.
,
Bielicki Z.
,
Gomolka-Pawlicka M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
alternative method
disinfection
Staphylococcus aureus
Escherichia coli
bacteria
knife
ozonation
meat processing
Salmonella enteritidis
Wydawca
-
Czasopismo
Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy
Rocznik
2005
Tom
49
Numer
4
Opis fizyczny
p.399-402,fig.,ref.
Twórcy
autor
Uradzinski J.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, 10-957 Olsztyn, Poland
autor
Wysok B.
autor
Bielicki Z.
autor
Gomolka-Pawlicka M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d5a16c43-dc35-4fd8-8b84-0e7881ca60ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.