Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia
2006
|
05
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Wplyw przypraw na wzrost drozdzy izolowanych z serow
Autorzy
Robak M.
,
Skrzypinska D.
Warianty tytułu
EN
The influence of the spices on the growth of yeasts isolated from cheese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Yarrowia lipolytica
szczepy drozdzy
papryka roczna
przyprawy
sery
Candida sphaerica
Capsicum annuum
Levisticum officinale
lubczyk
wzrost mikroorganizmow
Candida famata
drozdze
EN
Candida famata
Candida sphaerica
Capsicum annuum
Yarrowia lipolytica
cheese
lovage
microorganism growth
red pepper
spice
yeast
yeast strain
Levisticum officinale
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia
Rocznik
2006
Tom
05
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.39-48,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Robak M.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wroclawiu, ul.C.K.Norwida 25, 50-375 Wroclaw
autor
Skrzypinska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d53873e0-b003-4c3f-b784-d06ae2a4dd84
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.