Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
1996
|
2
|
Tytuł artykułu
Industrial products from starch: trends and development
Autorzy
Roper H
Warianty tytułu
PL
Przemyslowe produkty ze skrobi - kierunki rozwoju
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
EN
European Union
food industry
food additive
food market
application
conference
physicochemical property
starch modification
starch
Krakow conference
PL
Unia Europejska
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
rynek zywnosciowy
zastosowanie
konferencje
wlasciwosci fizykochemiczne
modyfikacja skrobi
skrobia
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1996
Numer
2
Opis fizyczny
s.19-20
Twórcy
autor
Roper H
Centre of Expertise Basic Research, Havenstraat 84, 1800 Vilvoorde, Belgium
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d516af67-bc23-4928-be32-61b3c904bc06
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.