Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2004
|
52
|
07
|
Tytuł artykułu
Hydrokoloidy polisacharydowe jako substancje dodatkowe w przemysle spozywczym. Czesc I. Guma ksantanowa
Autorzy
Kowalski S.
,
Sikora M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
hydrokoloidy polisacharydowe
wlasciwosci reologiczne
przemysl spozywczy
piekarstwo
zastosowanie
guma ksantanowa
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
07
Opis fizyczny
s.6-8,rys.
Twórcy
autor
Kowalski S.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Sikora M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d5117b70-486a-4f78-a2ec-972d99ddb177
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.