Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1997
|
04
|
3
|
Tytuł artykułu
Termiczna charakterystyka polepszaczy i ich wplyw na wolnorodnikowy rozklad mak
Autorzy
Achremowicz B
,
Ciesielski W.
,
Korus J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
temperatura
maka
polisacharydy
oligosacharydy
piekarstwo
wypiek pieczywa
polepszacze pieczywa
odpornosc termiczna
wolne rodniki
sacharydy
EN
temperature
flour
polysaccharide
oligosaccharide
baking
bread baking
bread improver
thermal resistance
free radical
saccharide
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
3
Opis fizyczny
s.52-60,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Achremowicz B
Akademia Rolnicza, 31-425 Krakow, al.29 Listopada 46
autor
Ciesielski W.
autor
Korus J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d50b308e-a729-432d-9fbb-638d92741901
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.