PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 57 | 4[B] |

Tytuł artykułu

Evaluation of the antibacterial properties of onion, garlic and oregano water extracts during in vitro digestion process in the model of human gastrointestinal tract

Warianty tytułu

PL
Ocena przeciwbakteryjnych wlasciwosci wodnych ekstraktow z cebuli, czosnku i oregano podczas trawienia in vitro w modelu przewodu pokarmowego czlowieka

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

57

Numer

Opis fizyczny

p.353-357,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • The August Cieszkowski Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-d4e53080-ddb5-48b0-8468-94b6b5e77fcd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.