Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1994
|
26
|
Tytuł artykułu
Zmiany w miesie konskim w zaleznosci od sposobu zywienia i zastosowanej obrobki cieplnej
Autorzy
Borowski J
,
Rotkiewicz W.
,
Tomczynski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
analiza zywnosci
wartosc technologiczna
przechowywanie
przechowywanie miesa
zamrazanie
mieso
mieso swieze
mieso konskie
zmiany poubojowe
obrobka termiczna
zywnosc
zywienie zwierzat
EN
food analysis
technological value
storage
meat storage
freezing
meat
horse meat
thermal treatment
food
animal feeding
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1994
Numer
26
Opis fizyczny
s.55-62,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Borowski J
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
autor
Rotkiewicz W.
autor
Tomczynski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d4ba45b9-7882-4462-8856-7dda7e10ee7d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.