Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2000
|
48
|
09
|
Tytuł artykułu
Rola substancji slodzacych w lodach
Autorzy
Polak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
glukoza
lody
miod pszczeli
cukier inwertowany
substancje slodzace
produkcja
fruktoza
sacharoza
laktoza
zamienniki cukru
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2000
Tom
48
Numer
09
Opis fizyczny
s.72-74,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Polak E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d4829736-662d-4a4e-96a3-9baf03ed4377
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.