Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Changes in collagen content of cured and cooked meat
Autorzy
Grzes B.
,
Pospiech E.
,
Dolata K.
,
Stefanska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
collagen content
cooked meat
muscle protein
meat
meat technology
cured meat
texture
meat product
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.221-226,ref.
Twórcy
autor
Grzes B.
Agriculture University in Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Pospiech E.
autor
Dolata K.
autor
Stefanska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d4798183-7683-4d57-830c-e925b37a4c66
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.