Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przy Stoliku. Dwumiesięcznik dla Gastronomii, Cateringu i Hotelarstwa
2005
|
4
|
Tytuł artykułu
Owce... Oscypki... Rzecz wazna o miesie i serach z serca gor polskich pod rozwage rozumu i zoladka przeznaczona
Autorzy
Bukowski W.
,
Dorociuk R.
,
Labuz T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
produkty regionalne
mieso jagniece
Polska
Podhale
bundz
tradycje
oscypki
bryndza
kuchnia goralska
sery
nawyki zywieniowe
mieso baranie
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przy Stoliku. Dwumiesięcznik dla Gastronomii, Cateringu i Hotelarstwa
Rocznik
2005
Numer
4
Opis fizyczny
s.42-44,fot.
Twórcy
autor
Bukowski W.
autor
Dorociuk R.
autor
Labuz T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d464a51c-128b-4155-870d-eb63e70fafa8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.