Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
2001
|
4
|
Tytuł artykułu
Naturalne przeciwutleniacze w przetworach rybnych i miesnych
Autorzy
Zachwatowicz T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
utlenianie
przechowywanie
lipidy
rozmaryn
przeciwutleniacze
Rosmarinus officinalis
przetwory rybne
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
Rocznik
2001
Numer
4
Opis fizyczny
s.38-40,wykr.,rys.,tab.
Twórcy
autor
Zachwatowicz T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d41d59f8-9eb7-47cf-abb5-9aacb73ef610
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.