Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
1999
|
3
|
Tytuł artykułu
Wartosc odzywcza nowych asortymentow konserw rybnych o cechach prozdrowotnych. Czesc 1. Wartosc energetyczna, zawartosc bialka, tluszczu, weglowodanow, blonnika pokarmowego oraz sklad aminokwasowy
Autorzy
Przygoda B.
,
Nadolna I.
,
Klys W.
,
Paczkowska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
zawartosc tluszczu
weglowodany
przemysl rybny
zywnosc
konserwy rybne
sklad aminokwasowy
wartosc odzywcza
zawartosc bialka
wartosc energetyczna
nowe asortymenty
ryby
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
Rocznik
1999
Numer
3
Opis fizyczny
s.60-63,tab.,rys.
Twórcy
autor
Przygoda B.
Instytut Zywnosci i Zywienia, 02-903 Warszawa, ul.Powsinska 61-63
autor
Nadolna I.
autor
Klys W.
autor
Paczkowska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d4004d6b-54aa-4f96-a0c2-77744f7beb9a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.