Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
1997
|
32
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw procesow rafinacyjnych na stabilnosc oleju rzepakowego. Czesc I. Charakterystyka surowcow
Autorzy
Platek T.
,
Wegrowski J.
,
Krygier K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
oleje tloczone
tluszcze jadalne
stabilnosc
hydratacja
odbarwianie
oleje ekstrakcyjne
odszlamowanie
oleje hydratowane
odkwaszanie
surowce roslinne
rafinacja
olej rzepakowy
oleje surowe
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
1997
Tom
32
Numer
1
Opis fizyczny
s.3-24,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Platek T.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, 04-190 Warszawa, ul.Jubilerska 4
autor
Wegrowski J.
autor
Krygier K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d3cd5be8-ce3e-476a-89ef-1a03caccf40d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.