Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1994
|
46
|
02
|
Tytuł artykułu
Wplyw panierowania i smazenia zanurzeniowego tuszek kurczat na utlenianie lipidow miesa podczas chlodniczego przechowywania
Autorzy
Pikul J.
,
Wojciechowska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
zawartosc wody
konserwowanie zywnosci
zywnosc
smazenie
mieso drobiowe
chlodzenie
mieso
tuszki drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1994
Tom
46
Numer
02
Opis fizyczny
s.27-30,31,wykr,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Pikul J.
autor
Wojciechowska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d310a9e8-6ee5-4f3b-b120-11060c7389ab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.