Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1996
|
44
|
07
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatkow naturalnych na jakosc pieczywa pszennego
Autorzy
Dojczew D.
,
Kosiewicz D.
,
Lewczuk J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka z szarlatu
blonnik pokarmowy
bialko
maka sojowa
zywnosc
pieczywo
jakosc
pszenica
maka kukurydziana
lizyna
pieczywo pszenne
dodatki do zywnosci
maka owsiana
wartosc odzywcza
maka gryczana
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
07
Opis fizyczny
s.35-36,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dojczew D.
autor
Kosiewicz D.
autor
Lewczuk J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d2e6ab57-0f8c-41b5-bf4d-9dac38c79677
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.