Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2008
|
09
|
Tytuł artykułu
Sosy i dressingi dla HoReCa
Autorzy
Szymula M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sosy zimne
musztarda
producenci
majonezy
gastronomia
sektor HoReCa
dostawcy
dressingi
zaklady gastronomiczne
sosy
rynek gastronomiczny
asortyment
ketchup
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2008
Numer
09
Opis fizyczny
s.24-27,fot.
Twórcy
autor
Szymula M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d28793ab-40e5-4ecf-b64e-a26d20b1274d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.