Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Microstructure of soy protein products
Autorzy
Cserhalmi Z.
,
Katsaras K.
,
Czukor B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
microstructure
protein product
soybean protein
food system
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.232-236,fig.,ref.
Twórcy
autor
Cserhalmi Z.
Central Food Research Institute, Herman Otto ut 15, 1022 Budapest, Hungary
autor
Katsaras K.
autor
Czukor B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d2571bae-9c65-4b44-8ba7-b0465423ee9d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.