Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2009
|
03
|
Tytuł artykułu
W stylu Flair najwazniejsze sa: technika i atrakcyjny serwis
Autorzy
Kroplewska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
restauracje
wywiady
barmani
styl Flair
zaklady gastronomiczne
World Flair Association
van den Bergh Tug wywiad
sedziowanie
konkursy barmanskie
organizatorzy
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2009
Numer
03
Opis fizyczny
s.26-27,fot.
Twórcy
autor
Kroplewska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d2476b56-28fe-428e-bb80-bdb1578fa4e9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.