Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
2005
|
18
|
Tytuł artykułu
Organoleptic, physical and chemical properties of some varieties of carrots suitable in juice production
Autorzy
Borowska E. J.
,
Zadernowski R.
,
Szajdek A.
,
Majewska K.
,
Budrewicz G.
Warianty tytułu
PL
Cechy organoleptyczne, fizyczne i chemiczne wybranych odmian marchwi przydatnych do produkcji soku
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
organoleptic property
physical property
chemical property
plant cultivar
carrot
juice production
chemical composition
bioactive substance
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2005
Tom
18
Opis fizyczny
p.173-186,fig.,ref.
Twórcy
autor
Borowska E. J.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Zadernowski R.
autor
Szajdek A.
autor
Majewska K.
autor
Budrewicz G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d1a51e29-1775-4165-a384-1b1775078e80
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.