Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2005
|
42-43
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka jakosciowa szynek surowych dojrzewajacych wyprodukowanych z surowcow pochodzacych ze swin rasy pulawskiej i hybrydu PenArLan
Autorzy
Olkiewicz M.
,
Makala H.
,
Moch P.
Warianty tytułu
EN
Quality characteristic of dry cured hams produced from swine breed Pulawska and hybrid PenArLan raw material
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
marmurkowatosc
sklad chemiczny
ocena jakosci
trzoda chlewna
wydajnosc produkcji
mieso wieprzowe
swinia pulawska
hybrydy PenArLan
analiza jakosciowa
szynki surowe dojrzewajace
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2005
Tom
42-43
Opis fizyczny
s.189-198,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Olkiewicz M.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
Makala H.
autor
Moch P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d0ca773f-a064-405e-afb7-e7af90b29381
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.