Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1995
|
43
|
06
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie nasion amaranthusa jako dodatku do wybranych wyrobow cukierniczych
Autorzy
Cacak-Pietrzak G.
,
Dojczew D.
,
Haber T.
,
Lewczuk J.
,
Szczypaczewska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
szarlat
cukiernictwo
dodatki do zywnosci
nasiona
cechy organoleptyczne
herbatniki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
06
Opis fizyczny
s.38
Twórcy
autor
Cacak-Pietrzak G.
autor
Dojczew D.
autor
Haber T.
autor
Lewczuk J.
autor
Szczypaczewska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d0c27cf1-bbed-49cc-9f63-121db30f5be5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.