Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2000
|
44
|
02
|
Tytuł artykułu
Jakosc higieniczna produktow przemialu wykorzystywanych do wyrobu makaronow
Autorzy
Kehl B.
,
Bostel W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
plesnie
maka
przemial zboz
zearalenon
jakosc higieniczna
makarony
mikotoksyny
mikroorganizmy
oznaczanie
pszenica
bakterie
drozdze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2000
Tom
44
Numer
02
Opis fizyczny
s.15-16,tab.
Twórcy
autor
Kehl B.
autor
Bostel W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d0ac10c2-62e2-4bc0-9d8b-b11cefd62465
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.